Започни со онлајн продажба. Денес!

Продажба, промоција и раст на твојот онлајн бизнис, од едно место

sass
sass
sass
sass
sass
sass

Моќен систем за онлајн промоција, продажба, наплата и испорака на твоите производи

Заедно ќе креираме онлајн продажна инка за само 2 часа со едноставен, приспособлив и впечатлив дизајн и ќе овозможиме онлајн плаќање.

 
info

Започни веднаш

Во најкраток можен рок ќе ја објавиме продажната инка. Избери кои производи сакаш да ги продаваш и започни со онлајн продажба, денес.

Беспрекорна функционалност

Системот на продажни инки функционира за сите видови компании без оглед на нивната големина.

feature
feature

Привлечи повеќе купувачи

Зголеми го својот досег и продавај повеќе преку беспрекорната интеграција со Моби Промо.

Обезбеди раст на бизнисот преку мобилно рекламирање

МОБИ ПРОМО - Премиум огласувачка мрежа

Рекоа за нас

Она што најмногу ми се допаѓа кај 2MD Sales е одличната услуга и поддршка на клиентите.
Мирослав А.
Adziko
Користењето платформа како 2MD Sales ми овозможува да промовирам производи на многу попрофесионален начин
Воислав М.
SV Company
Се што ми е потребно за онлајн продажба најдов на едно место
Дарко Д.
Dino's Advetutes

Ценовник

Избери план кој најмногу ти одговара

СТАРТЕР7 €

 • До 2 Производи месечно
 • 2 Продажни инки – вклучено
 • Имплементиран платежен систем
 • Организација на испорака
 • Продажби – неограничено
 • Хостинг – вклучено
 • 15% провизија од продажба / трансакција
ЗАКАЖИ СОСТАНОК

ПРО23 €

 • До 12 производи месечно
 • 12 Продажни инки - вклучено
 • Имплементиран платежен систем
 • Организација на испорака
 • Продажби – неограничено
 • Хостинг - вклучено
 • 9% провизија од продажба / трансакција
ЗАКАжИ СОСТАНОК

Често поставувани прашања

Да. Заедно ќе креираме продажна инка бесплатно, со што ќе добиеш можност за неограничен број проби за тестирање на различни идеи пред да одлучиш да започнеш со твојата претплата.
 
Да. Можеш да не контактирате во секое време и ние ќе ти помогнеме со секој проблем кој може да се појави.
 

Не. Ние обезбедуваме брз и безбеден веб-хостинг.

Да. Сè што ќе создадеш или имаш е твое и само твое. 2МД нема никакви права врз созаденото.
 
Да. Во секое време и без дополнителни прашања.
 
Да. Може да го надградиш или намалиш твојот план на претплата во секое време.
 
Онлајн продажна инка (sales funnel) е специјално дизајнирана алатка за водење на посетителот по стриктно одредена патека, со јасна крајна цел – генерирање на онлајн продажба.
 
0
%
Задоволни клиенти на 2MD Sales
0
+
Изработени продажни инки
0
+
Компании корисници

Започни веднаш!

Закажи состанок и започни со онлајн продажба и промоција уште денес

 
sass
sass
sass

СОСТАНОК

Избери термин и закажи првичен состанок

ОНЛАЈН ПРОДАЖБА

Заедно ќе подготвиме онлајн продажна инка

ПРОМОЦИЈА

Ќе помогнеме при подготвка на реклмана кампања